Wat kunnen wij voor betekenen?

We kunnen voor u het uit versterken van de sprekers verzorgen waarbij een duidelijke spraakverstaanbaarheid op alle plaatsen binnen de locatie de hoogste prioriteit heeft. We verzorgen het geluid voor alle grote topartiesten en met behulp van de juiste apparatuur krijgen we iedereen op de dansvloer tijdens grote dansfeesten. Het geluid heeft een belangrijke positie tijdens uw evenement. De muziek wordt op het juiste volume weergegeven, daar waar u rustig wilt praten is de muziek op een lager niveau hoorbaar dan op de locatie waar het feest in alle hevigheid los mag barsten.

Van het uitlichten van de buffetten tot een uitgebreide lichtshow, alles is mogelijk. Buffetten krijgen net iets meer sfeer, warmte en smakelijkheid dan ze toch al hebben als we een aantal spots in de juiste tint en kleurtemperatuur richten op de gerechten. We kunnen uw sprekers uitlichten en letterlijk in het zonnetje zetten. En, last but not least hebben we de mogelijkheid om in samenwerking met onze partners uw feest te voorzien.

Zang… dans… humor… en volop spektakel

Een juiste sfeer of ambiance is sterk afhankelijk van de keuze van het entertainment. Met ruim 30 jaar ervaring in de cateringbranche en onze samenwerkingsverbanden met grote en kleine entertainment bureaus hebben wij talloze bekende en onbekende artiesten voorbij zien komen op onze locatie. Als geen ander weten wij dan ook een goed advies te geven voor de balans tussen entertainment, catering en amusement.

Van begin tot eind: een totaalpakket aan entertainment.

Ook als het om facilitaire zaken gaat zoals stroomvoorziening, podium en verlichting is de verzorging bij ons in professionele handen. Laat u eens vrijblijvend adviseren door onze entertainmentspecialisten. Wij helpen u graag verder. Van spetterende optredens tot hilarische typetjes en van swingende live bands tot knallende DJ’s. Voor iedere gelegenheid de juiste keuze….

Wij gaan samen met u aan de slag om voor u om een passend voorstel te maken naar gelang uw wensen en binnen uw budget. Uw gasten worden vanaf het begin tot aan het einde op verassende wijze geamuseerd. Enkele voorbeelden:

Nacht van de natte zakdoek

In ‘De nacht van de Natte Zakdoek’ is iedereen een ster…… Wanneer de onvergetelijke levensliederen van Corrie Konings, Frans Bauer, Hepie en Hepie, Jacques Herb en de Zangeres Zonder Naam klinken en ook klassiekers van internationale allure door de zaal schallen, komen verborgen verlangens naar boven. Want iedereen koestert diep in zijn hart wel de droom om voor één keer een échte ster te zijn. In ‘De Nacht van de Natte Zakdoek’ krijgt u als gast de kans van uw leven.

Discospektakel

Met gepaste trots stellen wij u voor aan uw gastheer, presentator en zanger Henny High Disc.
Een fantastische entertainer, die uw gasten ontvangt, animeert en deel laat uitmaken van deze weergaloze discoavond, die grotendeels in het teken staat van Henny’s liefde voor het discotijdperk. Henny zingt de sterren van de hemel en presenteert een heuse Seventies Quiz. De gehele avond wordt hij ondersteund door een professionele DJ met geluidsinstallatie.

Animatie acteurs

Animatie Acteurs zorgen voor een hoogwaardige theatrale omlijsting van uw feest. Zij verzorgen korte, theatrale intermezzo’s die midden tussen het publiek plaatsvinden. Zij kennen een aantal vaste items die afhankelijk van het feest zullen worden gekozen. Ook kan deze theatergroep zich compleet aanpassen aan een thema en zijn zij bereid om nieuwe items te bedenken.

Gastoptredens

Verras uw gasten met een kort live optreden, u zult uw gasten verrassen.
Zangers, zangeressen of groepen, van Nederlandstalig tot Soul. Voor zowel kleine als grote budgetten!