Wat kunnen wij voor u betekenen?

Catering

De keukenbrigade van Chalet Fontaine Partycenter & Maison Luuk Exclusieve Catering heeft een passie voor koken. Je vindt dat terug in de liefdevolle aandacht waarmee de menu’s en mogelijkheden worden besproken en in de smaakmakende en verrassende gerechten zelf. Passie en plezier staan voorop en dat kun je proeven.

Dranken

U kunt er voor kiezen de dranken door Maison Luuk te laten verzorgen. Dit betekent dat u er geen omkijken naar heeft. Wij schenken de dranken die u heeft uitgekozen en graag adviseren wij u graag welke dranken perfect bij uw feestelijke aangelegenheid passend.

Entertainment

Een juiste sfeer of ambiance is sterk afhankelijk van de keuze van het entertainment. Met ruim 30 jaar ervaring in de cateringbranche hebben wij talloze bekende en onbekende artiesten voorbij zien komen op onze locatie. Als geen ander weten wij dan ook een goed advies te geven voor de balans tussen entertainment, catering en amusement.

Inrichting en Decoratie

Maison Luuk Exclusieve Catering biedt de mogelijkheid tot het verzorgen van compleet ingerichte locaties zowel bij u privé aan huis of zakelijk (bedrijfshallen, feesttenten, kantoren etc.). Iedere willekeurige ruimte richten wij geheel naar uw persoonlijke wensen in: op uw evenement, uw opening, uw bruiloft, bij een bedrijfsborrel, gedurende een bedrijfspresentatie of congres. We combineren onze kennis met uw persoonlijke wensen.